cbwallstreet2

El Nasdaq es recolza als 7.000 punts i el més normal és que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista.

Bona figura tècnica la que vam poder veure aquest passat dijous en els títols de NetEase que va aconseguir pujar un 3,63%. La companyia aconsegueix superar la resistència dels 318,79 euros, cosa que confirma el gir a la mitjana de 200 sessions i ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 377,64 dòlars, màxims històrics assolits l'any passat.

Guanys del 3,38% en Alexion Pharmaceuticals que acaba negociant un volum salvatge després de començar dijous amb uns guanys de més de l’11%. Encara que al tancament va acabar a prop dels mínims del dia, sembla molt probable que estiguem davant el començament d'un nou impuls alcista que li permeti atacar el nivell dels 149,34 dòlars.

Atents al final de la correcció en Broadcom Limited que aconsegueix pujar, durant la penúltima sessió de la setmana, un 2,75%. El seu aspecte tècnic és bo i tot sembla indicar-nos que podríem estar davant del final de la correcció del curt termini, després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades, el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 285,68 dòlars, màxims històrics assolits a finals del passat any.

contador