cbwallstreet2

El Nasdaq confirma el final de la correcció després de confirmar la superació dels 6.716 punts.

Pujades del 5,36% en Netflix que confirma el final de la correcció després de cobrir el buit alcista que va deixar el passat mes de gener. Atenció, perquè la cotització de la companyia s'acosta als màxims històrics que presenta als 286,81 dòlars, la superació d’aquest nivell ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 300 dòlars.

Guanys del 5,22% en Baidu que rebota amb força després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. El seu aspecte tècnic per a les properes sessions és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 265,80 dòlars. Els bons nivells d'acumulació ens conviden a pensar en una extensió dels guanys que es podrien acabar estenent fins al nivell dels 290 dòlars.

Fortes pujades del 4,73% en Cisco Systems que li permeten polvoritzar la resistència dels 42,98 dòlars, màxims històrics. La companyia s'ha ficat en pujada lliure amb tot aclarit perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 50 dòlars. A curt termini podríem veure un retrocés temporal al nivell dels 42 euros, nivells on el més normal és que acabem veient un nou punt d'entrada amb menys riscos.

contador