cbwallstreet2

De moment no apreciem ni la més mínim senyal de feblesa en la seva sèrie de preus

Pujades del 4,16% a TripAdvisor que no obstant això segueix mantenint una forta tendència a la baixa sense la menor confirmació que ens faci pensar en un rebot de la seva sèrie de preus. El primer nivell de resistència es troba en els 40,14 dòlars. No veurem un repunt de la seva cotització dins de la seva tendència a la baixa principal mentre que es mantingui cotitzant per sota d'aquest nivell de preus.

Descensos del 3,02%, aquest passat dimarts, a Alphabet (matriu de Google) que no obstant això manté unes bones perspectives tècniques en el mitjà i llarg termini. El valor sembla que vol prendre's un respir abans que puguem veure una continuació de les pujades. Recordem que la companyia es troba cotitzant en pujada lliure i que el més normal és que acabem veient una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 1.200 dòlars.

Fortes caigudes del 5,59% en Micron Technology que es manté consolidant nivells a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència que seguirem vigilant es troba en els 32,93 dòlars, màxims anuals. Si aconseguís superar-los, acabaríem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 36,85 dòlars, màxims de 2014. No veurem ni el més mínim senyal de feblesa mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels 28,56 dòlars, mínims dels primers compassos del mes de juliol.

contador