Estigueu atents perquè Barclays podria donar senyal de compra en les properes jornades

El Deutsche Bank lidera les caigudes del Dax 30 amb uns descensos del 2,50%. Malgrat tot, les perspectives tècniques de la companyia segueixen sent bones i ho seguiran sent mentre no perdi el suport dels 16,82 euros, part baixa de la banda lateral en la qual es mou des de finals de l'any passat . La resistència clau del curt termini la podríem situar als 19,19 euros. No tornarem a veure cap senyal de fortalesa mentre la cotització es mantingui per sota d'aquest nivell oferta.

Commerzbank (-1,62%) cau igualment amb força, fet que acosta la sèrie de preus al suport clau dels 7,17 euros. Malgrat que les perspectives tècniques del valor del Dax segueixen sent bones, hauríem de vigilar el seu comportament en aquest nivell de demanda. El seu abandonament complicaria la recuperació iniciada després d'aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Només tornaríem a veure un senyal de fortalesa amb la superació de la resistència dels 7,78 euros, màxims del dimecres passat.

Caigudes de l'1,70% a Londres per al Royal Bank of Scotland que, no obstant això, ofereix un aspecte tècnic impecable per a les properes sessions. Fa només unes jornades que la companyia aconseguia definir-se a l'alça després d'una consolidació de nivells de diverses setmanes per sobre de la mitjana de 200 sessions. Els descensos actuals podrien donar forma a un throw back als 236 penics, nivells on és probable que hi tornem a veure la tornada de les compres i una extensió de les mateixes fins al nivell dels 260 penics per acció.

El Barclays també es troba amb descensos que superen el punt percentual, si bé les perspectives tècniques al mercat londinenc segueixen sent molt bones. Ja fa dos mesos que la companyia cotitza lateralment a l'espera de l'aparició d'un senyal de fuita que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 240 penics. El més probable és que acabem veient la superació d'aquest nivell de preus i l'inici d'un nou tram alcista d'almenys l'amplitud del moviment lateral actual. Així, creiem que és molt probable que vegem, les properes jornades, un atac al nivell dels 260 penics per acció.

contador