• Entre els seus bancs favorits, Société Générale, Anima, UBI Banca i Credit Suisse
  • Mantenen el seu consell de 'compra' sobre Santander, amb una valoració de 6 euros
societe generale, socgen

Els analistes de Kepler Cheuvreux han elevat la seva recomanació sobre el sector bancari europeu fins a 'sobreponderar' des de 'neutral', després de conèixer el resultat de la primera volta de les eleccions a França.

  • 25,34€
  • 0,96%

Entre els seus valors favorits apareixen les entitats Société Générale, Anima, UBI Banca i Credit Suisse. "Els signes persistents d'una millor activitat econòmica a Europa, el probable augment de les expectatives d'inflació i la supressió del bloqueig electoral francès augmentaran els rendiments dels bons i provocaran un millor comportament de les accions bancàries", afirmen aquests experts.

Encara que en general la seva visió sobre els bancs europeus és positiva actualment, per a Banc Popular han reiterat el seu consell de 'vendre', amb una valoració de 0,40 euros. Les entitats financeres més atractives en aquests moments, segons la seva opinió, són Société Générale, Anima, UBI Banca i Credit Suisse.

"L'aturada de les reformes als EUA i el fet que l'economia europea està en millor forma del que s’esperava ens fan pensar que les accions europees siguin les principals beneficiades d'aquesta segona etapa de rotació d'actius. Els fons nord-americans estan disposats a reassignar alguns actius a Europa una vegada que s'ha eliminat la incertesa de les eleccions franceses i semblen més convençuts del potencial del sector que els fons europeus", assenyalen des de Kepler.

Encara que aquests analistes mantenen el seu consell de 'compra' sobre Banc Santander, amb una valoració de 6 euros per títol, consideren que Société Générale té ara més potencial en borsa després del resultat electoral francès. "Santander era la nostra opció preferida en moments de major incertesa i ha complert les previsions", assenyalen, ja que els seus títols s'han comportat millor que els de el banc francès durant les últimes setmanes.

Noticias relacionadas

contador