• Encara que augmenta la seva valoració fins a 175 euros des de 170 euros per acció
  • També retalla el seu consell sobre ADP i Zurich i aposta per Fraport i Viena Airport
ep jose manuel vargas
José Manuel Vargas, conseller delegat d'AenaEUROPA PRESS

Els analistes d'HSBC consideren que Aena està "justament" valorada pel mercat i estimen que ja no té potencial alcista en borsa, per la qual cosa han retallat la seva recomanació sobre el gestor d'aeroports fins a 'mantenir' des de 'comprar'.

  • 172,20€
  • -1,26%

Aquests experts han elevat la valoració de les seves accions fins a 175 des dels anteriors 170 euros per títol, però tot i així el seu preu objectiu es manté per sota del preu de mercat d'Aena (+ 0,2%, fins a 182,20 euros). De manera similar, HSBC ha retallat el seu consell sobre altres gestors europeus d'aeroports, com Aeroport de Paris (ADP) i Flughafen Zurich. En canvi, manté el consell de compra per Fraport i Vienna Airport.

En la seva opinió, les accions d'Aena, AdP i Zurich estan "justament valorades pel mercat", ja que cotitzen a uns múltiples fonamentals elevats respecte als paràmetres històrics. En el cas d’AdP, la intenció del Govern de reduir la seva presència en el capital pot afegir certa prima corporativa a aquest grup, però en qualsevol cas consideren que Fraport i Vienna Airport ho poden fer millor durant els propers mesos.

La setmana passada, els experts de Bankinter van valorar les accions d'Aena a 155,6 euros per títol. "No descartem veure més retallades de la cotització cap a un preu més proper al nostre preu objectiu de 155,6 euros després d'una pujada propera al 40% enguany", han indicat.

Noticias relacionadas

contador