• Esperen que T-Mobile US participi en operacions corporatives als EUA
  • Consideren que aquesta possibilitat afegeix entre 1,4 i 3 euros de valor a les seves accions
deutsche telekom

Els analistes de Goldman Sachs han elevat el preu objectiu de Deutsche Telekom fins als 21,8 euros per acció des dels anteriors 18 euros per títol amb un potencial alcista del 25% sobre el preu de mercat (+ 0,4%, fins als 17, 88 euros).88 euros).

  • 22,21€
  • 0,95%

Aquests experts han elevat el seu consell pel valor fins a 'comprar' des de 'neutral', perquè considera que la seva filial als Estats Units, T-Mobile US, mereix una prima de cotització enfront de la resta dels seus competidors europeus.

Segons Goldman, la participació que Deutsche Telekom manté en T-Mobile US li atorga un perfil de "creixement superior, més qualitat estructural" i, a més, li aporta una oportunitat estratègica, a causa dels previstos moviments de consolidació al mercat nord-americà de les telecomunicacions.

Aquests experts preveuen que T-Mobile US participi en operacions corporatives, cosa que atorga un valor a les accions de Deutsche Telekom d'entre 1,4 i 3 euros per acció. Un valor que, d'altra banda, està "infravalorat" pel mercat. Goldman ha inclòs el valor a les seves llistes de compra 'Pan-Europe Buy List' i 'Pan-Europe Conviction Buy List'.

La setmana passada, Goldman Sachs va aconsellar 'comprar' Telefónica, amb una valoració de 11,60 euros, perquè considerava que havia arribat el moment d'invertir en l'operadora espanyola de telecomunicacions.

Goldman va destacar el creixement "estructural, sostenible i de qualitat de l'EBITDA" per al període de 2017. També va subratllar la "qualitat" dels seus actius i la seva posició líder en diversos mercats com el Brasil i Espanya. En la seva opinió, "el punt d'inflexió del creixement és sostenible" i el valor ofereix "un atractiu punt d'entrada", a causa d'un creixement superior enfront dels seus competidors europeus. "Els actius de Telefónica al Brasil i Espanya, més l'habilitat de la direcció per retallar costos, rebaixar les inversions (Capex) i refinançar deute romanen infravalorats".

Noticias relacionadas

contador