cbwallstreetsombra

A dia d'avui no veiem ni el més mínim senyal de debilitat en els índexs nord-americans.

CSX ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 48 dòlars, part baixa de la banda lateral en què s'està movent des de fa mesos. Per a les properes sessions és important que torni a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i aconsegueixi trencar la resistència dels 52,42 dòlars. No obstant això, per una presa de posicions, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 55,48 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any.

Interessants pujades les que hem pogut veure durant les últimes jornades en la sèrie de preus d'Apple. El valor es torna a moure al voltant dels màxims històrics que va aconseguir aquest mateix mes als 176,24 dòlars. Estarem molt atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència ja que deixaria el valor en pujada lliure i ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 190 dòlars, preus que no descartem que acabi arribant abans que acabi l'any. Els nivells d'acumulació són impecables, cosa que, sens dubte, dóna consistència a la tendència alcista actual. Sembla una bona idea la presa de posicions per aquests preus, si bé hauríem de protegir la nostra posició situant un stop loss en els mínims de l'última correcció que va dibuixar fa tan sols unes sessions als 168,38 dòlars.

JD.com ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 38 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 42,77 dòlars, ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en el valor i ens empenyeria a veure una extensió dels guanys fins als màxims anuals situats als 48,99 dòlars.

contador