cbwallstreetsombra

El més normal és que acabem veient un atac al màxims històrics en els índexs nord-americans.

Impecable aspecte tècnic el que ofereix Cisco que després de corregir fins al voltant del nivell dels 38 euros hem vist un augment significatiu del volum negociat el que ha arribat a impulsar la seva cotització, amb buit alcista inclòs, per sobre dels 42,98 dòlars. Això ha deixat la companyia en pujada lliure per la qual cosa, llevat alguna presa de beneficis puntal, el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 50 dòlars.

Tornen les compres en ebay després d'aprofitar la correcció del Nasdaq per cobrir el buit alcista que va deixar per inaugurar el mes de febrer. La seva tendència a mitjà i llarg termini és immillorable i més encara després de veure com fa tan sols unes sessions podíem veure com aconseguia superar la resistència dels 43,12 dòlars. La companyia no deixa de donar senyals de fortalesa que ens fa pensar en una extensió de la tendència alcista principal. Sembla probable que durant les pròximes setmanes puguem acabar veient el nivell dels 47 dòlars.

Bona reacció tècnica que vam poder veure en l'última correcció en la sèrie de preus de CSX. La companyia va aconseguir subjectar-se en el suport dels 48 dòlars i després de tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 60 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí, cosa que, sens dubte, podria propiciar una extensió dels guanys fins al nivell dels 70 dòlars.

contador