De moment no apreciem ni el més mínim senyal de debilitat en la seva sèrie de preus.

Atenció, perquè Netflix es troba donant forma a un descens temporal als 191,50 dòlars. El valor ens està donant mostres d'una fortalesa molt important i és que no hem d'oblidar que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Les perspectives tècniques per a les properes jornades són molt bones i el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 220 dòlars.

Apple manté un bon aspecte tècnic a mitjà i llarg termini després de veure com, a finals del passat mes de setembre, aconseguia aferrar-se al voltant del suport clau dels 150 dòlars. Les perspectives tècniques són molt bones i és molt probable que acabem veient un atac als màxims històrics que presenta als 164,94 dòlars. Si els superés es confirmaria una extensió de les pujades fins almenys el nivell dels 180 dòlars.

American Airlines ha aconseguit pujar al tancament de dimarts un 4,80% cosa que s'aproxima la seva cotització a la resistència dels 54,48 euros. Atents al seu comportament en aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una continuació d'as pujades fins al nivell dels 54,48 dòlars, màxims anuals. Si aconseguís superar-la, acabaríem veient el començament d'un nou impuls alcista.

contador