cbwallstreetsombra

El mercat nord-americà torna a la cotització després de la festivitat d'aquest dilluns.

Les pujades de les últimes sessions en Best Buy li permeten superar la resistència dels 72,31 euros, primer nivell de resistència. Amb això es confirma el final de la correcció del curt termini, cosa que ens fa pensar en una continuació de les pujades que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 78,59 dòlars. Aquest nivell de preus correspon als màxims històrics per la qual cosa la seva superació deixaria la companyia en pujada lliure.

Els descensos de les últimes setmanes en Caterpillar van acostar la cotització al suport dels 140 dòlars. En aquests nivells hem vist la formació d'una doble vall que, amb la superació de la resistència dels 158 euros, durant les últimes jornades, ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 173,24 dòlars, màxims històrics.

Costco Wholesale ha aconseguit recuperar-se amb força durant les últimes sessions, cosa que li ha permès recuperar el nivell dels 185 dòlars. La companyia torna a la banda lateral on s'està movent des de fa setmanes i és molt probable que acabem veient un atac al nivell clau dels 199,88 dòlars. Aquests preus corresponen als màxims històrics per la qual cosa la seva superació deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador