cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans segueixen dibuixant nous màxims sense cap senyal de debilitat en la seva sèrie de preus.

3M ha tornat a donar un nou senyal de fortalesa en la seva sèrie de preus en aconseguir superar la resistència dels 244 dòlars. La companyia es mou en pujada lliure amb tot disposat, perquè acabem veient una continuació de les pujades que tranquil·lament es podrien estendre fins al nivell dels 270 dòlars durant les pròximes setmanes.

Ecolab confirma un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 137,95 dòlars. Això li permet moure, de nou, al voltant dels màxims històrics amb tot disposat perquè puguem veure una extensió de les pujades, durant les properes jornades, fins al nivell dels 150 dòlars.

General Motors fa diversos mesos que s’està movent lateralment que podria interpretar-se com una parada al camí abans que continuï amb la seva tendència alcista principal. Per a això, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 46,76 dòlars, màxims del passat any. Això deixaria la companyia amb el camí lliure per acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

contador