cbwallstreetsombra

El mercat nord-americà torna a la cotització després de la festivitat d'aquest dilluns.

Nova demostració de força en els títols de Morgan Stanley que aconsegueix trencar els 54,25 dòlars. El valor es mou en els màxims dels últims anys i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 65 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 51,92 dòlars, mínims dibuixats aquest mateix any.

Atents al final de la consolidació de les últimes setmanes en Nike que a mitjà i llarg termini ofereix un molt bon aspecte tècnic. Tot sembla indicar-nos que podríem veure, durant les properes jornades, la superació dels 65,18 dòlars, cosa que catapultaria la seva cotització fins al nivell dels 68,19 euros, màxims històrics.

Xilinx acumula unes sessions movent-se en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 75,21 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens confirmaria una continuació de les pujades fins als màxims històrics que presenta a l'entorn dels 98 dòlars.

contador