cbwallstreet2

L'aspecte tècnic dels índexs nord-americans continua sent impecable.

Textron és un dels valors que tindrem molt en compte durant les properes sessions a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 55,79 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 66 dòlars.

Chevron és un altre dels valors que no perdrem de vista durant les pròximes jornades. La companyia fa diverses setmanes que està consolidant nivells a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 120,89 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades. Els bons nivells ens fan pensar en una continuació de la tendència alcista que va començar durant els mesos d'estiu.

Atenció, perquè Ametek es troba atacant els màxims històrics que va aconseguir fa unes sessions als 70,26 dòlars. Les perspectives tècniques per a les properes setmanes són molt bones i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 80 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 66,92 dòlars.

contador