cbwallstreetsombra

És molt important que el Dow Jones no perdi la mitjana de 200 sessions que presenta al voltant dels 24.000 punts.

Els descensos de les últimes sessions en CSX tornen a deixar la seva cotització al voltant del suport dels 64 dòlars, preus on no descartem tornar a veure la tornada de les compres. Per a les properes jornades sembla molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 67,66 euros, cosa que deixaria la seva cotització en pujada lliure.

Apple aconsegueix realitzar, aquest dimarts, una bona figura al voltant del suport dels 185,10 dòlars. El valor manté el seu moviment lateral de les últimes sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 194,20 dòlars, ja que deixaria la companyia en pujada lliure amb tot aclarit per acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 210 dòlars.

Nou senyal de fortalesa en Amazon que aconsegueix superar la resistència dels 1.726 dòlars, cosa que li permet moure sense cap resistència al seu camí. Els bons nivells d'acumulació que podem apreciar no fan més que confirmar la solidesa de la seva tendència alcista per la qual cosa sembla probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 2.000 dòlars.

contador