El selectiu espanyol hauria de superar els 10.291 punts per confirmar una continuació de les pujades.

Bon senyal el que vam poder veure, aquest passat dijous, en Ebro Foods en aconseguir superar la resistència dels 20,28 euros. El valor confirma el gir al voltant de la mitjana de 200 sessions i és molt probable que acabem veient un atac a la resistència clau dels 20,90 euros. Sens dubte és un valor que hauríem de tenir molt en compte, ja que si acaba superant aquest nivell de preus es ficaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Seguim molt pendents, aquest divendres, de l'evolució tècnica d'IAG. La companyia segueix donant forma a una bandera, figura tècnica amb unes fortes implicacions alcistes. Per confirmar el final del moviment i el començament d'un nou impuls alcista, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 8,08 euros, màxims anuals. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus, és molt probable que puguem veure un atac al nivell dels 8,80 euros.

Fluidra s'ha pres un respir després de les pujades de les últimes setmanes que han apropat la seva cotització a la resistència dels 14 euros. Atents al final de la consolidació lateral en la companyia, ja que és molt probable que acabem veient la ruptura d'aquest nivell de resistència, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Si al final es confirma la superació d'aquest nivell de preus és molt probable que puguem acabar veient un atac al nivell dels 16 euros.

Des de fa més d'un mes que Cellnex es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant dels màxims històrics. La forta tendència alcista del valor a mitjà i llarg termini ens fa estar molt atents de la superació dels 23,71 euros, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que ens convidi a pensar en un atac al nivell dels 26 euros.

Vidrala va caure suaument durant les últimes jornades fins al voltant del suport dels 85 euros, preus on presenta un important nivell de suport. El més normal és que per aquests nivells acabem veient un senyal de fortalesa que ens mostri la intenció de la companyia de continuar amb la seva tendència alcista principal. El primer objectiu de pujada el podríem situar en els màxims històrics assolits aquest mateix any als 97 euros.

contador