El primer nivell de resistència en el selectiu espanyol es troba als 10.173 punts.

El BBVA es troba cotitzant molt a prop del suport dels 7 euros, preus on es troba la part baixa de la banda lateral en què s'ha estat movent des de fa mesos. És probable que per aquests preus tornem a veure la tornada de les compres: la resistència clau es troba als 7,33 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en un atac al nivell dels 7,58 euros.

Bankinter ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 7,58 euros i no descartem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un tram alcista interessant. La resistència clau es troba als 7,85 euros. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 8,17 euros.

Atents que Viscofan es troba superant la resistència dels 52,90 euros cosa que ens confirma el final del moviment lateral i la continuació de les pujades fins al nivell dels 55 euros. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

La sèrie de preus de Tubacex s'està apropant a la resistència dels 3,35 euros, nivells clau. La superació d'aquest nivell de preus ens confirmaria el final de la correcció iniciada a finals del mes de maig i ens convidaria a pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 3,94 euros, màxims anuals.

Cellnex és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades. La companyia es troba donant forma a un descens temporal als 20 euros i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens confirmi la continuació de les pujades. No descartem acabar veient els 23 euros durant les pròximes setmanes.

contador