La tendència del selectiu espanyol segueix sent clarament baixista.

Airbus és un dels valors del Continu que no perdem de vista i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Des de fa unes setmanes que la companyia es troba consolidant nivells després d'aconseguir superar el nivell dels 93,58 euros. Un tancament per sobre dels 98,55 euros seria el senyal que estaríem esperant per posicionar-nos en la companyia.

Immillorable aspecte tècnic el que ofereix Cie Automotive després de superar la resistència dels 28,26 euros, màxims d'aquest any. El seu aspecte tècnic és immillorable, ja que no presenta cap resistència al seu camí per la qual cosa el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

Molt bon senyal el que vam poder veure, aquest dimarts, en NH Hotels que va aconseguir superar definitivament la resistència dels 6,43 euros. Això posa fi al moviment lateral dels últims mesos i ens fa pensar en una extensió dels guanys fins a almenys el nivell dels 7 euros.

Atenció, perquè San José es troba perforant la resistència dels 3,84 euros i podríem estar davant el final del moviment lateral de les últimes setmanes. El valor ha aconseguit recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i és probable que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 4,50 euros.

Ebro Foods és un dels valors que no perdem de vista i que estem seguint pràcticament tots els dies. Les pujades d'aquest dimarts passat deixen la seva cotització a tocar de la resistència dels 20,95 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

contador