L'objectiu de pujada del selectiu espanyol el podríem situar als 10.291 punts.

Atents a la formació d'un gallardet en la sèrie de preus diària d'Amper. Després de les pujades de més del 30% dels primers compassos de juny el valor s'ha pres un merescut descans i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 0,3066 euros ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 0,35 euros.

Quabit és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. Després de subjectar-se a prop del suport dels 1,90 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions, sembla molt probable que puguem acabar veient un atac al nivell clau dels 2,26 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens confirmaria un nou punt d'entrada.

San José es troba cotitzant molt a prop de la resistència clau dels 4,15 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que seria la confirmació del començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la cotització de la companyia fins al nivell dels 4,70 euros, màxims del passat any.

Fortíssim senyal de fortalesa el que vam veure divendres passat en els títols de Biosearch que va acabar la sessió amb unes pujades del 14,71%. Amb això el valor va polvoritzar la resistència dels 1,48 euros, màxims anuals i estén la seva tendència alcista principal que bé podria acabar aconseguint el nivell dels 1,75 euros durant les pròximes setmanes.

IAG va acabar la setmana passada per sobre de la resistència clau dels 8,08 euros. Això és un molt bon senyal que ens fa pensar en el final d'una bandera i en el començament d'un nou impuls alcista que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 8,50 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo.

contador