El primer nivell de resistència es troba als 10.173 punts.

Hem començat el dijous molt pendents de la sèrie de preus d'OHL. La companyia fa diverses setmanes que s’està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 5,45 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 6 euros. Sens dubte que és un valor que vigilarem molt de prop.

Caixabank fa diverses setmanes que està cotitzant en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions, estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 4,09 euros, cosa que ens faria pensar en una presa de posicions que podria acabar arrossegant la companyia fins al nivell dels 4,40 euros.

Atents a les pujades de la sessió d'ahir en Viscofan que s'acosta a la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa cinc mesos. Un tancament per sobre dels 52,90 euros, ja que ens confirmaria una extensió de les pujades fins al nivell dels 55,30 euros, màxims anuals.

ACS ha millorat notablement la seva sèrie de preus en aconseguir aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per aquests preus podríem acabar veient un doble suport que ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 36 euros, màxims anuals.

Seguim molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa en Vidrala que ens confirmi la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 80 euros. La superació de la resistència dels 83,95 euros deixaria el valor en pujada lliure fent molt factible que puguem acabar veient un atac al nivell dels 100 euros.

contador