Estarem pendents del suport dels 10.564 punts.

Dia torna a captar la nostra atenció després de veure com aconseguia aferrar-se al voltant del suport dels 5,20 euros. Per aquests preus hi ha la mitjana de 200 sessions per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi la superació de la resistència dels 5,64 euros.

Solaria comença la setmana amb fortes pujades del 5,44%. El valor confirma el trencament de la resistència dels 1,20 euros i confirma l'inici d'un nou impuls alcista que podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 1,60 euros.

Demostració de força per començar la setmana en la sèrie de preus d’Atresmedia. El valor aconsegueix perforar la resistència dels 11,57 euros i sembla molt probable que acabem veient un atac imminent al nivell dels 11,77 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta el buidaria el camí per acabar veient un atac al nivell clau dels 11,97 euros la superació del qual ens confirmaria l'inici d'un important impuls alcista.

Tornem a estar molt pendents de l'evolució de Talgo que fa diverses setmanes que s’està movent lateralment a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de la tendència alcista principal. La resistència clau es troba als 5,81 euros, màxims anuals. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que suposaria una extensió dels guanys fins al nivell dels 6,65 euros.

Ahir, dilluns, vam veure uns guanys del 2,01% en Telepizza que ens fan estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 5,24 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un important impuls alcista.

contador