El suport clau continua sent el de 10.400 punts.

Ence és un dels valors que no perdrem de vista aquesta setmana que comença ja que, durant les últimes sessions, s'ha acostat al nivell clau dels 3,80 euros, màxims anuals. Atents, ja que un tancament per sobre dels 3,80 euros seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria portar la companyia fins al nivell dels 4,20 euros.

Impecable aspecte tècnic el que ofereix Catalana Occident després de confirmar, la setmana passada, el final del moviment lateral dels últims dos mesos. El valor cotitza en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 40 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'IAG que es troba atacant el nivell dels 7,24 euros, màxims anuals. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta al llarg d'aquest setmana seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. Creiem que podria continuar amb la tendència alcista principal fins al nivell dels 7,50 euros.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica del Sabadell. El banc es manté cotitzant al voltant dels màxims anuals després d'una consolidació lateral de més de dos mesos. Un tancament per sobre dels 1,90 euros ens convidaria a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 2 euros.

Liberbank va superar, divendres passat, la resistència dels 0,98 euros i sembla que podria continuar amb les pujades del curt termini. La companyia s'enfrontarà ara a la mitjana de 200 sessions per la qual cosa estarem molt pendents de la superació de l'euro cosa que podria portar unes pujades fins al següent nivell de resistència situat als 1,10 euros.

contador