És molt probable que acabem veient com el selectiu espanyol cobreix part del buit alcista que va deixar dilluns passat.

Ahir dijous vam poder veure descensos del 2,06% a la sèrie de preus del BBVA. El banc ha perforat els mínims de dilluns i sembla molt probable que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 7,09 euros. El valor podria estar donant forma a un descens temporal (figura de continuació alcista) per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens mostri un nou punt d'entrada amb menys riscos.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 300,80%.


Telefónica va perdre ahir un 1,54% el que li ha permès cobrir bona part del buit alcista de dilluns. A mig termini segueix sent un valor molt interessant si bé, per una presa de posicions hauríem d'esperar que donés per finalitzada la consolidació lateral en què s'està movent des de fa prop de dos mesos. Esperarem a veure un tancament per sobre dels 10,63 euros per plantejar-nos una presa de posicions.

Pujades molt fortes del 5,15% al tancament, ahir, dijous, de la cotització d'Ebro Foods. La companyia va negociar un important volum i va aconseguir superar la resistència dels 20,24 euros. Això ens fa pensar en un atac imminent al nivell dels 21,03 euros, màxims de l’any passat. Si els superar tornaria a ficar-se en pujada lliure el que, sens dubte, seria una magnífica notícia per a la seva evolució tècnica.

Viscofan es va disparar passat dijous a borsa i va acabar la sessió amb unes pujades del 4,78%. El valor de l'IBEX 35 va superar la resistència dels 54 euros i es queda a un "tir de pedra" de la resistència dels 56,57 euros. Sembla imminent que acabem veient un atac als màxims històrics que presenta al voltant dels 58 euros i la superació deixaria la seva cotització en pujada lliure.

Almirall es va revalorar durant el dia d'ahir un 3,61%. Això li va permetre tancar per sobre dels màxims anuals que presentava als 16,5 euros. Per a les properes jornades sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 17 euros. Si els arribés a superar podríem veure una extensió de la tendència alcista de curt termini fins al nivell dels 18,80 euros.

contador