El més normal és que acabem veient uns descensos fins al nivell dels 10.200 punts en l'Ibex 35.

Aquest dimarts acabem veient un senyal de fortalesa en la sèrie de preus de Catalana Occidente que ens fa pensar en la formació d'un throw back als 37 euros. La resistència clau es troba en els 38,66 euros. Atents ja que un tancament per sobre d'aquests preus deixaria a la companyia en pujada lliure sense cap resistència en el camí. L'objectiu de pujada ho podríem situar tranquil·lament en els 42 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Important senyal alcista la que vam poder veure, aquest passat dimarts, en la sèrie de preus del BBVA. Sembla que es confirma el gir en els voltants del suport dels 7,40 euros i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 7,89 euros, màxims anuals. Si aconseguís perforar aquest nivell de preus podríem acabar veient una continuació de les pujades fins als 8 euros.

Magnífica figura la que vam poder veure, aquest passat dimarts, en la sèrie de preus del Banc Sabadell. Després de recolzar-se en el nivell dels 1,80 euros el valor confirma el trencament de la resistència dels 1,90 euros. Això és una magnífica figura que no fa més que confirmar la solidesa de la seva tendència alcista principal. Per a les properes jornades és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 2,10 euros.

Fortes pujades de més del 3% a NHH que confirma la fortalesa actual del valor després de superar la resistència dels 5,29 euros. El valor podria estar donant forma a un throw back al nivell dels 5,40 euros i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 5,92 euros.

Merlin Propeties es troba cotitzant a la rodalia dels màxims anuals. La bona figura que va acabar realitzant en el dia d'ahir ens fa estar molt pendents d'un tancament per sobre dels 11,63 euros. Això suposaria un senyal de fortalesa que podria acabar per empènyer a la cotització de la companyia fins al nivell dels 12,05 euros, màxims de 2015.

contador