Lo más normal es que veamos una continuación de los descensos hasta el nivel de los 10.200 puntos

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució de Caixabank que malgrat els últims descensos del mercat continua movent-se en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. El primer nivell de resistència es troba en els 4,40 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podria ser l'inici d'un nou tram a l'alça que podria acabar per portar al banc fins al nivell dels 4,80 euros. Per sota el suport a vigilar es troba als 4 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Amadeus podria estar donant forma a un throw back al nivell dels 54 euros després de dibuixar nous màxims. La companyia es manté cotitzant en els voltants dels màxims històrics sense donar ni la més mínima senyal de feblesa en la seva sèrie de preus. El primer nivell de suport es troba en els 51,60 euros. No apreciarem ni la més mínima senyal de feblesa mentre que es mantingui cotitzant per sobre d'aquest nivell de preus.

Catalana Occidente manté un impecable aspecte tècnic i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades després de la formació d'un throw back als 37 euros. L'absència de resistències ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 42 euros.


Ebro Foods ha aconseguit subjectar-se als voltants del suport dels 19,50 euros, preus on presenta la mitjana de 200 sessions. El valor es troba superant la directriu a la baixa del curt termini i tot sembla indicar-nos que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 21,15 euros, màxims històrics aconseguits aquest mateix any.

Iniciem la setmana amb la vista posada en l'evolució tècnica de Pharmamar a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La tendència de la companyia a mitjà i llarg termini és clarament alcista si bé en el curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 4,06 euros el que ens faria pensar en el final de la consolidació de les últimes setmanes i en el començament d'un nou tram alcista.

contador