• La rendibilitat total esperada del valor a dotze mesos supera el 16%
  • Destaca l'augment en els volums de contractació i de les sortides a borsa
antonio zoido bme

Els analistes de Bankinter consideren Borses i Mercats Espanyols (BME) un valor molt atractiu, ja que aconsellen comprar les seves accions, amb una valoració de 34,50 euros per títol.

BME

  • 32,98€
  • 3,03%

Aquests experts destaquen també la seva atractiva rendibilitat per dividend, propera al 6% en aquests moments, per la qual cosa la seva rendibilitat total esperada a dotze mesos supera el 16%.

Per Bankinter, BME és "una idea d'inversió interessant" per diverses raons, com el seu "model de negoci", que li permet "obtenir una rendibilitat (ROE) del 37,4%", molt superior a la mitjana del 16,5% de les seves comparables, "amb una estructura de costos ajustada i una ràtio d'eficiència millor que la mitjana".

A més, BME té una "estratègia de diversificació" que "facilita la cobertura dels costos operatius (1,3 vegades) amb ingressos no relacionats amb els mercats". D'altra banda, Bankinter assenyala que els indicadors de negoci, com el nombre de títols negociats, l'efectiu contractat o el nombre de sortides a borsa evolucionen positivament.

"Pensem que l'increment en els volums de contractació i el fort augment en l'activitat de sortides a borsa anticipen un bon exercici en beneficis", destaquen aquests analistes, que també subratllen que "la rendibilitat per dividend és atractiva (5,8%), especialment en l'entorn actual de baixos tipus d'interès".

En conclusió, Bankinter assenyala que "les accions de BME no reflecteixen el potencial de millora en resultats derivat de l'augment en la contractació dels mercats" i que "l'apalancament operatiu i la política de dividends de la companyia" la converteixen "en un important generador de caixa, amb una elevada rendibilitat per dividend que ha demostrat ser sostenible en el temps".

Noticias relacionadas

contador