puig logotipo nuevo

Puig ha presentat aquest dijous el seu nou logotip, un dia abans de la seva esperada estrena a la borsa a un preu de 24,50 euros per acció, xifra que implica una capitalització borsària de 13.920 milions d'euros.

La companyia ha explicat que el nou logotip "ret homenatge tant al llegat de Puig com al seu brillant futur, donant protagonisme a la creativitat alhora que reflecteix la cultura i valors propis de Puig".

Creat en col·laboració amb l'agència francesa d'art i disseny M/M (París), l'evolució es basa en el treball original del dissenyador suís Yves Zimmerman per a la companyia. El nou logotip inclou una tipografia original, Paral·lel. A més, inclou un nou símbol que evoca "una línia infinita de creativitat inspirada en una pintura de Miró", alhora que evoca el logotip de Puig dels anys 70 ideat per Zimmerman.

“En aquest moment de transformació per a Puig, volíem reforçar qui som, què fem i què representem: una Llar de Creativitat. Connectem la nostra llarga història amb el nostre compromís amb la innovació i la nostra discreció amb la nostra sensibilitat com un lloc on les marques poden brillar, les persones poden créixer i les idees atrevides son celebrades”, explica Marc Puig, president executiu de la companyia.

La nova identitat s'implementarà per primera vegada durant la cerimònia d'obertura a la Borsa de Barcelona d'aquest divendres. Després s'introduirà al mercat progressivament.

Noticias relacionadas

contador