ep archivo   planta de vidrala
VIDRALA - Archivo

Renta 4 ha rebaixat de sobreponderar a mantenir la recomanació de Vidrala després que la companyia hagi tocat pràcticament el preu objectiu de 107 euros que els analistes fixaven a finals d'abril.

  • 111,000€
  • 1,65%

"El passat dijous dia 30 d'abril, i després de la publicació d'uns resultats que superaven les nostres expectatives i presentar unes perspectives positives de cara als propers trimestres, augmentàvem el nostre preu objectiu de la companyia fins als 107 euros (des de 99,3 euros)", expliquen al seu últim informe.

Tot i això, "la positiva evolució de la cotització durant els dies posteriors" ha portat Vidrala a cotitzar aquest dimecres a la zona dels 106 euros, "pràcticament assolit el nostre preu objectiu", assenyalen.

Per això, "la reducció del potencial de revaloració, que actualment és menor a l'1% fins a la nostra valoració", porta els analistes de Renta 4 a revisar-ne la recomanació.

El primer trimestre de l'any, Vidrala va registrar un benefici net de 52,8 milions d'euros, xifra que suposa un 9,8% menys que els guanys aconseguits durant el mateix període de l'any anterior. Tot i això, les vendes del període s'han disparat un 11%, fins als 419,4 milions d'euros.

A més, la Junta General d'Accionistes de la companyia ha aprovat el pagament d'un dividend complementari de 0,3864 euros bruts per acció, perquè sigui abonat el dia 15 de juliol, i que se suma al dividend desemborsat el 15 de febrer passat import de 1,0180 euros bruts per acció.

contador