ep archivo   vehiculo de cpb contractors filial de cimic acs
CIMIC - Archivo

Les empreses del grup Cimic, Sedgman i CPB Contractors, en una aliança d'empreses, han estat seleccionades per BHP per dur a terme el projecte Western Ridge Crusher a Austràlia Occidental. El projecte, que generarà ingressos per a Cimic de 757 milions de dòlars.

S'espera que la construcció estigui acabada i llesta perquè comenci la producció al primer trimestre de l'any fiscal 2027.

"La combinació única de l'experiència en processament de minerals de Sedgman i l'experiència en construcció de CPB Contractors brinda als nostres clients la certesa d'un historial comprovat en el lliurament d'infraestructura de processos important a la indústria minera", ha assenyalat el president executiu del Grup Cimic, Juan Santamaría

"Ens complau continuar la nostra relació de llarga data amb BHP i el nostre extens treball amb CPB Contractors per brindar valor al projecte Western Ridge Crusher. És un avenç emocionant a llarg termini a Austràlia Occidental", ha dit el director general de Sedgman, Grant Fraser.

"CPB Contractors té un llegat en el lliurament d'importants projectes per a BHP a Austràlia Occidental i una força laboral actual amb base a la regió de Pilbara. Continuarem treballant estretament amb la comunitat local per aprofitar les oportunitats laborals, comercials i socials amb un enfocament a les habilitats, la capacitació i la diversitat”, ha afirmat el director general de CPB Contractors, Jason Spears.

Noticias relacionadas

contador