ep archivo   fachada del edificio de rovi en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Jefferies ha millorat el preu objectiu de Laboratorios Rovi fins als 100,50 euros per acció des dels 66 euros anteriors, i ha reiterat la seva recomanació de comprar el valor enmig de les bones expectatives dels estrategs sobre la companyia i els “molts avantatges" que ofereix.

  • 88,200€
  • -0,34%

I és que consideren positiu que la farmacèutica estigui considerant la venda d'una participació majoritària del seu negoci de fabricació per a tercers, per la qual s'han interessat diversos fons d'inversió com ara KKR, Pai Partners, Permira, Advent International o TA Associates.

"Rovi és una de les poques empreses públiques que té capacitats considerables d'ompliment/acabat per a clients externs, per la qual cosa a causa de l'adquisició per part de Novo de les instal·lacions d'ompliment/acabat de CTLT per 11.000 milions de dòlars, podem entendre per què Rovi està considerant maneres de desbloquejar valor", han explicat els analistes.

En aquest sentit, consideren "una possible venda de la divisió mitjançant compensacions, com la inversió externa podria desbloquejar valor i accelerar el creixement atesa la postura conservadora de Rovi respecte al deute, cosa que és implícit en les accions del segment", afegeixen.

Així mateix, la recent aprovació de Risvan per part de l'FDA nord-americana per al tractament de l'esquizofrènia en adults "valida la plataforma ISM" i l'anunci de qualsevol soci podria actuar com a catalitzador per a l'empresa.

Durant la presentació dels seus resultats, Rovi ha reiterat la seva orientació per al conjunt de l'any, però des de Jefferies veuen avantatges en considerar que "exclou possibles impulsors alcistes" com la "visibilitat limitada a la campanya covid i l'expansió de la capacitat de CDMO, que pot generar nous clients”.

"Creiem que el negoci pot duplicar l'EBITDA per al 2027 impulsat pel negoci CDMO i les regalies de Risvan", conclouen a Jefferies.

Noticias relacionadas

contador