ep archivo   caixabank 20240308102703
CAIXABANK - Archivo

CaixaBank ha estat reconegut com a Millor Banc a Espanya i com a Millor Banc a Europa Occidental, als Best Bank Awards que atorga la revista nord-americana Global Finance.

  • 4,952€
  • -3,24%

Els editors de la publicació, “han destacat CaixaBank entre bancs de més de 150 països després de dur a terme consultes amb analistes, consultors i executius del sector bancari a tot el món. En la seva decisió, el jurat ha valorat, entre altres factors, la solidesa financera i l'excel·lent posició de liquiditat de CaixaBank, així com el seu compromís amb la societat, materialitzat en el finançament a famílies, empreses i col·lectius en situació de vulnerabilitat", ha assenyalat l'entitat en un comunicat.

"A més, també ha posat en valor la seva innovadora oferta de serveis i la seva aposta per la proximitat al client, gràcies a la xarxa més extensa d'oficines del país, complementada per 18 oficines mòbils (ofibusos) que presten servei en municipis en risc d'exclusió financera", ha afegit.

Per a José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, “aquests reconeixements internacionals posen en valor el nostre lideratge a Espanya i la nostra manera diferencial de fer banca, amb un model que aposta per estar a prop de les persones per a tot allò que importa. Això significa estar a prop de les famílies i les empreses atenent les seves necessitats financeres a través de la nostra activitat, apostant també per la inclusió financera, recolzant els col·lectius en situació de vulnerabilitat i comprometent-nos amb la transició climàtica de la nostra societat”.

I conclou: “aquest guardó reconeix el treball de totes les persones del grup CaixaBank, consolida el nostre compromís amb la consecució dels objectius establerts al nostre Pla Estratègic 2022-2024 i ens impulsa a seguir treballant per liderar la transformació del sector bancari a Espanya”.

Per part seva, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, destaca: “Aquests reconeixements són el fruit d'un exercici excel·lent en termes de dinamisme comercial, qualitat creditícia i fortalesa financera, que ens han permès continuar a prop dels nostres clients, complir la nostra funció social i augmentar substancialment la retribució dels nostres accionistes i, en particular, a l'Obra Social de la Fundació la Caixa.

"Un exercici que no hagués estat possible sense l'excel·lent equip de CaixaBank, caracteritzat per la seva gran vocació de servei i un clar objectiu compartit d'ajudar i acompanyar els clients i contribuir al progrés de la societat en conjunt", ha afegit.

L'entitat va abonar el 3 d'abril passat un dividend de 0,3919 euros per acció amb càrrec als resultats del 2023, xifra que suposa un increment del 70% enfront dels 0,2306 euros de l'exercici anterior. En total, l'entitat va distribuir un dividend de 2.890 milions d'euros

Noticias relacionadas

contador