samsung 20240415151955

Samsung Electronics ha anunciat aquest dimarts la seva decisió de nomenar Young Hyun Jun com a nou cap de la divisió de Solucions de Dispositius (DS) per "liderar el negoci de semiconductors de la companyia i enfortir la seva competitivitat enmig d'un entorn empresarial global incert".

Així ho ha comunicat el fabricant tecnològic sud-coreà en una nota, en què detalla que Jun té una "àmplia experiència en els negocis de semiconductors i bateries". Recorda que es va unir a Samsung Electronics l'any 2000 i que ha treballat en el desenvolupament de memòries DRAM i Flash, així com en màrqueting estratègic.

Jun es va convertir en director del Negoci de Memòria el 2014 i en director executiu de Samsung SDI el 2017, abans de liderar la Divisió de Negocis Futurs el 2024.

Kye Hyun Kyung, que fins ara estava al capdavant de la Divisió DS, esdevindrà ara el cap de la Divisió de Negocis Futurs i cap de l'Institut Avançat de Tecnologia de Samsung (SAIT). "S'espera que se centri a trobar noves oportunitats de creixement basades en la seva experiència al capdavant del negoci de semiconductors", ha apuntat la companyia.

Noticias relacionadas

contador