ep archivo   sede de grifols en barcelona cataluna espana
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Grifols ha anunciat aquest dijous que Tomás Dagá Gelabert ha presentat la dimissió al seu càrrec de secretari no membre de la Comissió d'Auditoria, amb efectes a l'acte, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 8,646€
  • 2,32%

Tot i deixar el seu lloc a la Comissió d'Auditoria de la companyia, Tomás Dagá Gelabert mantindrà la seva posició com a membre del Consell d'Administració de Grifols.

A més, el Consell ha decidit a la reunió de dimecres designar Laura de la Cruz Galán, actual vicesecretària no consellera del Consell, com a nova secretària no membre de la Comissió d'Auditoria. El nomenament s'ha fet prèvia proposta favorable de la Comissió de Nomenaments i Retribucions.

Com a conseqüència d'aquests canvis, la Comissió d'Auditoria queda conformada per Íñigo Sánchez-Asiaín Mardones, que exerceix com a president, els vocals Carina Szpilka Lázaro i Montserrat Muñoz Abellana, i Laura de la Cruz Galán com a secretària.

50 ANYS DE LA PLANTA DE CAYTON

Aquest dijous Grifols també celebra els 50 anys de producció de medicaments plasmàtics a la seva planta de Clayton (Carolina del Nord), el vaixell insígnia de la companyia en la producció d'hemoderivats, ja que fabrica al voltant del 40% de la producció total de medicaments de l'empresa a nivell mundial i contribueix a millorar la qualitat de vida de pacients de tot el món.

L'adquisició de la planta de producció de Clayton el 2011 va marcar una fita per a Grifols i la va convertir en una de les tres principals companyies del sector del plasma, sentant les bases per al creixement sostingut del negoci.

"L'èxit del centre de Grifols a Clayton durant aquests darrers 50 anys es deu a la feina dels milers de treballadors i treballadores i el seu gran compromís per ajudar la comunitat de pacients a tenir una millor qualitat de vida", ha afirmat Thomas Glanzmann, President Executiu de Grifols.

"El centre de Clayton representa tot el que és especial a Grifols: medicaments de confiança, enginyeria excepcional, operacions sostenibles i una plantilla compromesa que ho dona tot cada dia per marcar la diferència a la vida de tants i tantes pacients", ha assenyalat Nacho Abia, CEO de Grifols. "Mentre celebrem el mig segle de vida d'aquest històric centre, també tenim la vista posada en el futur i en tots els èxits que han de venir", ha conclòs.

Noticias relacionadas

contador