ep archivo   logo de applus
EUROPA PRESS - Archivo

Applus ha convocat aquest dilluns la seva Junta General Ordinària d'Accionistes en primera convocatòria per al dia 27 de juny i en segona convocatòria per a un dia després, data en què "és previsible" que finalment se celebri. A la cita, els accionistes votaran la reelecció del conseller independent Nicolás Villén, encara que aquest punt es pot anul·lar per la petició d'un seient al Consell realitzada pel fons nord-americà Apollo, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 12,780€
  • 0,00%

En concret, l'ordre del dia de la convocatòria inclou, al punt cinquè, la reelecció de Nicolás Villén Jiménez com a conseller independent, encara que l'empresa matisa que aquesta votació pot arribar a no produir-se després de la sol·licitud d'Apollo, el fons que va intentar fer una OPA sobre la companyia als últims mesos i que finalment es va veure superat per l'oferta d'Amber.

El 22 de maig passat, la companyia va rebre per via notarial una notificació de l'accionista Manzana Spain Bidco (Apollo) "sol·licitant el nomenament d'un membre del Consell d'Administració en exercici del dret de representació proporcional", ja que el fons "ha procedit a agrupar 28.204.123 accions d'Applus, representatives del 21,851% del capital social”.

Applus explica que "l'efectiu exercici d'aquest dret" impediria la reelecció de Villén Jiménez, per la qual cosa la vacant al Consell d'Administració seria coberta per la persona designada per Apollo.

Noticias relacionadas

contador