ep archivo   sedes de bbva y banco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

BBVA puja lleugerament a la borsa (+0,6%; 10,26 euros) i Sabadell cau (-3,4%; 1,82 euros) després que el banc presidit per Josep Oliu hagi publicat la carta que Carlos Torres, president del banc basc, va enviar divendres passat al seu homòleg, i en què explicava que no hi havia "cap espai" per millorar l'oferta de fusió plantejada la setmana passada.

  • 1,889€
  • 1,67%
  • 10,020€
  • 0,46%

Després que Sabadell rebutgés aquest dilluns l'oferta de BBVA, alguns analistes havien anticipat que el banc encara tenia espai per elevar la proposta inicial i aconseguir el suport del Consell de Sabadell. Tot i això, la comunicació realitzada per Sabadell aquest dimecres elimina aquesta possibilitat.

"T'escric en seguiment del correu que t'enviava dimarts passat en què t'adjuntava la nostra proposta amb els termes per a una fusió. Entenc que l'esteu avaluant exhaustivament per donar-nos resposta, i en aquest sentit considero que és molt important que el teu Consell de Administració conegui que BBVA no té cap espai per millorar els seus termes econòmics", va assenyalar Torres a Oliu aquest divendres.

Amb la publicació del correu de Torres, Sabadell vol posar fi a les especulacions, ja que el seu objectiu és continuar en solitari i desenvolupar l'estratègia que el seu Consell ja havia traçat prèviament, abans de rebre l'interès de BBVA.

contador