"Aquesta oferta no és satisfactòria per als interessos de la nostra entitat i dels seus accionistes i, per tant, l'hem rebutjat". Així ha justificat el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, el 'no' que el banc ha donat a l'oferta de fusió de BBVA.

  • 1,889€
  • 1,67%
  • 10,020€
  • 0,46%

Segons ha assegurat en un vídeo dirigit als treballadors del banc, “Sabadell és avui una entitat forta, amb futur, és una gran entitat”. Cosa que per al conseller delegat, César González Bueno, fa possible ser "més gran, més potent i més rendible".

"Al Consell tenim una gran confiança en la marxa del banc i en els plans que s'estan executant en tots els seus negocis i geografies", ha reiterat Oliu.

Per part seva, González Bueno ha manifestat el seu compromís. "No us decebrem", ha dit, convençut que tots els negocis i geografies "respondran".

"Entre tots farem que Banc Sabadell sigui més gran, més potent i més rendible en el futur", ha expressat.

Després que el 30 d'abril passat BBVA confirmés la seva intenció de fusionar-se amb Sabadell, aquest dilluns l'entitat catalana rebutjava l'oferta "no sol·licitada, indicativa i condicional" perquè considera que "infravalora" el seu projecte i les "perspectives de creixement com a entitat independent".

El Consell d'Administració del Sabadell opina que "l'estratègia com a entitat independent generarà més valor per als seus accionistes", tal com ho manifestava en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"Sobre la base de l'anàlisi detallada de la proposta, el Consell ha conclòs que aquesta no satisfà l'interès de Banc Sabadell i els seus accionistes, i, en conseqüència, ha rebutjat la proposta de BBVA", afirma.

Noticias relacionadas

contador