morgan stanley dl banks us finance investment banks
Morgan Stanley

Morgan Stanley ha superat les previsions del mercat amb els resultats del primer trimestre del 2024 en obtenir un benefici net de 3.412 milions de dòlars, un 14% més en comparació amb els 2.980 milions de dòlars del mateix període de l'exercici anterior. Després de la publicació de l'informe de guanys, l'entitat puja un 3% al premarket de Wall Street.

Això es tradueix en un benefici per acció (BPA) de 2,02 dòlars enfront dels 1,70 dòlars per títol dels primers tres mesos del 2023 i per sobre dels 1,66 dòlars estimats pel consens.

Els ingressos també han batut expectatives en situar-se en 15.136 milions de dòlars, un creixement del 4% des dels 14.517 milions de dòlars del primer trimestre de l'any previ i millorant els 14.410 milions de dòlars esperats.

El banc ha obtingut un ROTCE del 19,7% i l'índex d'eficiència de despeses ha arribat al 71%, mentre que la ràtio de capital estandarditzada ordinària de nivell 1 s'ha situat al 15,1%.

Per segments de negoci, la divisió de Valors Institucionals ha obtingut uns ingressos de 6.880 milions de dòlars, un 5% per sobre dels 6.559 milions de dòlars de l'any precedent, i que “reflecteixen un sòlid exercici a tota la franquícia, amb particular fortalesa en Renda Variable així com en ingressos per subscripció, parcialment compensats per menors resultats a Assessoria".

En el cas de Wealth Management, els ingressos han registrat 6.900 milions de dòlars, una xifra rècord gràcies als ingressos per gestió d'actius, que han estat impulsats per l'entorn positiu del mercat.

Gestió d'Inversions, per part seva, ha reportat uns ingressos de 1.400 milions de dòlars sobre actius gestionats mitjana més alts de 1.500 milions de dòlars. El primer trimestre també ha inclòs fluxos nets positius a llarg termini de 7.600 milions de dòlars.

"Com a resultat del fort creixement net de nous actius, la companyia ha assolit els 7 bilions de dòlars en actius de clients en gestió de patrimonis i inversions. Els valors institucionals també es van enfortir a tots els mercats i negocis de subscripció. El model de Morgan Stanley Integrated Firm està generant resultats duradors", ha afirmat Ted Pick, conseller delegat de l'entitat.

Noticias relacionadas

contador