ep archivo   sede de grifols en barcelona en sant cugat del valls barcelona cataluna espana
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Grifols ha completat "satisfactoriament" la col·locació privada d'una emissió de 1.000 milions d'euros de bons garantits (senior secured notes) al 7,5% amb venciment el maig del 2030 i anunciada per la companyia el 23 d'abril del 2024 passat.

  • 10,180€
  • 3,37%
  • 7,000€
  • 6,06%

"Els bons ja han estat emesos i s'ha rebut l'import del seu desemborsament, a un preu de compra del 98,50% de l'import nominal dels bons. Com a resultat la col·locació privada s'ha tancat satisfactòriament", ha informat la farmacèutica a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els fons obtinguts amb aquesta transacció s'utilitzaran per amortitzar els bons sènior no garantits de Grifols (senior unsecured notes) amb venciment el maig del 2025.

"El tancament d'aquesta emissió posa de manifest la confiança dels mercats financers en la solidesa operativa de Grifols. A més, suposa un pas endavant important per abordar els venciments de deute del 2025 i enforteix el disseny d'una estructura financera de llarg termini", ha detallat l'empresa.

Grifols ha comptat amb Osborne Clarke i Proskauer Rose LLP com a assessors legals. Deutsche Bank ha estat l'agent col·locador de la companyia.

contador