ep edreams 20240325151903
EDREAMS

eDreams Odigeo, ha finalitzat amb "èxit" la novena edició de la seva campanya eDreams Prime Days. La campanya, exclusiva per a membres Prime, va donar lloc a un augment del 59% dels ingressos de les aerolínies participants.

  • 6,740€
  • -1,89%

"L'enfocament de la campanya en la personalització impulsada a través de la IA va ajudar a generar, de mitjana, un augment del 68% a les reserves amb les aerolínies participants, demostrant el potencial de brindar ofertes individualitzades exclusives a una comunitat de subscriptors altament compromesos", assenyala la companyia.

Així mateix, afegeixen que "aquests esforços van proporcionar a les aerolínies mecanismes sofisticats de rànquing, classificació i màrqueting que van augmentar significativament la seva exposició i visibilitat, ampliant la seva base de clients i atraient més viatgers desitjosos d'aprofitar descomptes especials".

"El creixent atractiu de Prime per al sector hoteler s'ha materialitzat en un augment del 33% en el nombre d'allotjaments participants a la campanya, un creixement que es va veure acompanyat d'un augment notable a la demanda dels clients en comparació amb l'edició anterior, ja que els membres Prime van gaudir de descomptes de fins a 300 euros a les reserves d'hotel”.

A més dels esforços concrets i dels descomptes addicionals oferts per les companyies participants a la campanya, els Prime Days, segons explica l'empresa, es van estendre a tot l'inventari global d'eDreams Odigeo.

"L'èxit de la novena edició dels Prime Days se suma a les fites aconseguides en campanyes anteriors, que l'han revalidat com un esdeveniment de reserva de viatges molt valorat entre els consumidors", afegeix.

contador