iphone 14, apple, iphone
Apple.

Les vendes d'iPhone a la Xina es disparen un 12% al març després que Apple decidís rebaixar-ne els preus. Així, en alguns models d'iPhone 15 s'ofereixen descomptes fins al 10%.

  • 189,870$
  • 0,02%

Segons estadístiques oficials del govern recollides per Bloomberg, al març, el lliurament de telèfons intel·ligents de marques estrangeres -principalment productes d'Apple- va pujar a 3,75 milions d'unitats.

Cosa destacable atès que, des de fa mesos, afecta la prohibició no oficial de l'ús d'iPhone dins d'organitzacions i corporacions estatals, a la qual cosa se suma a la competència de les marques locals, com Huawei, HONOR i Xiaomi.

Per això, des del 2023, Apple fa mesures per reflotar les seves operacions a la Xina, entre elles, la decisió de baixar els preus a principis d'any. I és que, durant el primer trimestre d'aquest any, els enviaments de telèfons intel·ligents d'Apple a la Xina van caure un 19% i van marcar el pitjor exercici des del 2020.

Mentrestant, en general, les vendes de telèfons intel·ligents a la Xina van créixer un 1,5% interanual al primer trimestre del 2024, cosa que marca el segon trimestre consecutiu de creixement interanual positiu.

contador