ep el presidente de banco sabadell josep oliu y el consejero delegado cesar gonzalez bueno junto a
EUROPA PRESS

El mercat espera amb expectació la resposta que Banc Sabadell donarà a l'oferta de fusió per absorció llançada la setmana passada per BBVA.

  • 1,889€
  • 1,67%
  • 10,020€
  • 0,46%

Segons informa La Vanguardia, el Consell d'Administració de Sabadell es reuneix aquest mateix dilluns per valorar l'oferta, que ha estat llançada íntegrament en accions i implica que cada accionista de Sabadell rebi una acció de BBVA per cada 4,83 títols que tingui.

El rotatiu afirma, citant diverses fonts, que els directius de Sabadell veuen l'oferta "baixa i poc atractiva", ja que no ha estat pactada i no inclou diners en efectiu.

En aquests moments, hi hauria tres opcions sobre la taula: obrir una negociació formal després d'acceptar l'oferta, sol·licitar-ne una millora abans de negociar una operació corporativa o rebutjar-la, cosa que pot obrir la porta al fet que BBVA converteixi la seva oferta en no amistosa.

El Consell de Sabadell està compost per 15 membres, 10 dels quals son independents. El banc no té un nucli dur d'accionistes de control. BBVA ha ofert, a més, incorporar 3 consellers de Sabadell al Consell d'Administració de l'entitat fusionada.

Noticias relacionadas

contador