ep archivo   el presidente de bbva carlos torres vila durante una junta general de accionistas del
H.Bilbao - Europa Press - Archivo

BBVA considera que la seva oferta de compra sobre Banc Sabadell és "excepcionalment favorable" per als accionistes del banc presidit per Josep Oliu, malgrat el rebuig del Consell d'Administració. El banc presidit per Carlos Torres ha indicat en nota de premsa que “mantindrà la seva actual política de remuneració als accionistes, que suposa repartir entre el 40% i el 50% del benefici, combinant dividends en efectiu i recompres, i el seu compromís de distribuir qualsevol excés de capital per sobre del 12%”.

  • 9,970€
  • -0,50%

Segons ha destacat BBVA, "l'operació té impactes financers molt positius gràcies a sinergies rellevants i a la complementarietat i l'excel·lència de les dues entitats. La transacció donarà lloc a un dels millors bancs europeus, amb una quota en préstecs propera al 22% a Espanya".

BBVA ha afegit que ha decidit traslladar la seva oferta directament als accionistes "perquè es puguin beneficiar d'una proposta excepcionalment favorable".

"Presentem als accionistes de Banc Sabadell una oferta extraordinàriament atractiva per crear una entitat amb més escala en un dels nostres mercats més importants", ha assenyalat Carlos Torres Vila, president de BBVA.

"Junts tindrem més impacte positiu als territoris on operem, amb una capacitat addicional de concessió de crèdit de 5.000 milions d'euros a l'any a Espanya", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador