ep archivo   logo de una oficina de tsb filial de banco sabadell en una calle de londres
TSB / PROFESSIONAL IMAGES (UK) - Archivo

TSB, filial de Banc Sabadell al Regne Unit, ha anunciat que preveu tancar 36 oficines i reduir la plantilla en 250 persones dins del pla d'ajust que durà a terme durant aquest exercici.

  • 1,889€
  • 1,67%

Les retallades d'ocupació es produiran al departament d'operacions antifrau del banc, a les operacions centrals i al personal que treballa a les sucursals destinades al tancament.

L'última ronda de tancaments de sucursals començarà al setembre i continuarà fins al maig del proper any. A partir d'ara, TSB tindrà 175 oficines a tot el Regne Unit.

El banc ha justificat la decisió amb el fet que la majoria d'operacions es fan de manera digital, segons les declaracions d'un portaveu de l'entitat a Efe, si bé és una mesura que "no es pren mai a la lleugera".

Per al sindicat britànic Unite, els acomiadaments són un "greu error" i creu que els clients "indubtablement patirien una degradació en el servei a causa d'aquestes retallades de feina".

"A través d'extenses negociacions, Unite ha pogut reduir substancialment la quantitat de llocs de treball en risc. Però això no és suficient: el sindicat pressiona el TSB perquè reconsideri urgentment el seu perjudicial pla de tancament de sucursals bancàries. En un moment en què els clients estan cada cop més preocupats pel frau financer i sovint necessiten suport d'una sucursal bancària local, aquest és el curs d'acció equivocat”, ha assenyalat el funcionari regional d'Unite, Andy Case.

Unite també ha reiterat que mantindrà noves negociacions amb TSB "sobre les maneres de reduir, encara més, la pèrdua de llocs de treball i recolzarà plenament els seus membres afectats per l'anunci".

Noticias relacionadas

contador