ep archivo   placas solares de soltec
POWERTIS - Archivo

Soltec subministrarà 200 MW del seu seguidor SF7 per a cinc projectes de la companyia Grupotec. La planta fotovoltaica estarà ubicada a la província d'Almeria.

  • 2,620€
  • -2,24%

La planta solar estarà equipada amb el seguidor solar SF7, un dels seguidors estendard de la companyia, segons ha explicat en un comunicat. Aquest seguidor compta amb una configuració de dos mòduls en vertical (2P) i destaca per la seva adaptació al terreny i la seva eficiència, tant en instal·lació com en operació i manteniment. El projecte comptarà amb un total de 4.501 seguidors solars i 347.244 mòduls fotovoltaics.

La instal·lació d'aquesta planta solar contribuirà a evitar l'emissió de prop de 108.000 tones de CO2 a l'atmosfera. Així mateix, l'energia generada a la planta solar correspon a la necessària per alimentar més de 114.000 llars.

"A Soltec, ens entusiasma enormement col·laborar en aquest significatiu projecte juntament amb Grupotec. El nostre compromís amb la descarbonització de l'economia és ferma, i és un privilegi per a nosaltres continuar aportant aquesta causa al nostre país a través d'iniciatives tan rellevants com aquesta, col·laborant amb la nostra innovació, els nostres productes i el nostre servei amb grans clients com Grupotec", ha expressat Raúl Morales, CEO de la companyia.

Noticias relacionadas

contador