ohla proyecto merida
OHLA

OHLA amplia la seva cartera després d'adjudicar-se la construcció, la posada en marxa i l'operació d'una nova planta fotovoltaica a Múrcia per més de 70 milions d'euros i una potència total instal·lada de 200 MW.

  • 0,429€
  • -8,41%

D'aquesta manera "reforça el seu posicionament" a l'àmbit de les energies renovables després d'adjudicar-se el mes de gener passat un projecte a Castella i Lleó amb una potència total instal·lada de 100 MW i un pressupost d'adjudicació de més de 45 milions.

En el cas de la nova planta contractada a la regió de Múrcia estarà integrada per 330.344 mòduls fotovoltaics. Aquesta potència generarà més de 400.000 MWh/any d'energia cent per cent neta amb què es podria abastir aproximadament 40.000 llars i evitar així l'emissió d'unes 350.000 tones de CO2 anuals.

"El projecte contractat incorpora la posada en marxa de diverses mesures de conservació de biodiversitat per al manteniment de la comunitat d'aus estepàries, entre elles, es realitzaran diverses sembres, creació de vedrunes i instal·lació de punts d'aigua per fomentar la presència de sisó i ganga ortega. A més, es farà un programa de foment de les preses de l'àliga reial", ha detallat la companyia.

Des del punt de vista de l'ocupació es preveu que la instal·lació generi aproximadament 500 llocs de treball durant la fase de construcció.

OHLA compta a la seva cartera amb més de 30 projectes d'energia renovables a Europa, Amèrica i Àsia. En total, sumen una potència instal·lada de 2.500 MW, cosa que permetria abastir un milió de llars a l'any.

A Espanya, on ja acumula a prop de 2.000 MW, la companyia s'adjudicava, recentment, la construcció d'una planta fotovoltaica a Castella i Lleó de 100 MW; dues plantes fotovoltaiques a Sevilla, amb una potència conjunta de 87 MW, una planta fotovoltaica a Badajoz de 130 MW, una a Mèrida de 105 MW i una altra a Saragossa de 125 MW. "Si a totes sumem el projecte acabat de contractar de 200 MWp es podrien abastir aproximadament a 40.000 llars i així evitar l'emissió d'unes 350.000 tones de CO2 anuals", ha conclòs l'empresa.

Noticias relacionadas

contador