dl johnson and johnson jnj j and j pharmaceuticals drugs medical usa america logo wall street generic 1
Sharecast graphic / Josh White

Johnson & Johnson ha presentat aquest dimarts els seus resultats corresponents al primer trimestre de l'any, en què la companyia ha obtingut un benefici net de 5.354 milions de dòlars, enfront de les pèrdues per valor de 491 milions recollides al mateix període de l'any anterior.

  • 146,440$
  • 0,21%

Això es tradueix en uns beneficis per acció (BPA) de 2,20 dòlars, mentre que el BPA ajustat ha estat de 2,71 dòlars, cosa que li ha permès superar les estimacions de consens, que apuntaven a guanys ajustats de 2,64 dòlars per títol.

Tot i això, la companyia no ha assolit les previsions amb la seva xifra de vendes, malgrat haver crescut un 2,3% a l'últim any fins a assolir els 21.383 milions de dòlars, ja que el consens esperava una facturació de 21.400 milions entre gener i març.

La facturació va estar impulsada per la divisió de "medicina innovadora", que va aportar 13.562 milions al total després d'anotar-se un increment de l'1,1% durant els darrers 12 mesos, mentre que l'àrea de "tecnologia mèdica" va sumar vendes per valor de 7.821 milions, xifra que suposa incrementar en un 4,5% el volum del primer trimestre de l'any passat.

"L'acompliment sòlid de Johnson & Johnson al primer trimestre reflecteix el nostre major enfocament i el progrés a la nostra cartera. El nostre impacte en tot l'espectre de l'atenció sanitària és únic a la nostra indústria, i les fites aconseguides aquest trimestre reforcen la nostra posició com a potència d'innovació", destaca Joaquín Duato, president i director executiu de la companyia.

Amb vista al conjunt de l'any, la companyia ha reduït les previsions, i ara espera vendes d'entre 88.000 i 88.400 milions de dòlars, per sota dels fins a 88.600 milions anticipats anteriorment, i guanys ajustats de 10,57 a 10,72 dòlars per acció.

contador