ohla puente bicentenario chile
OHLA

La constructora OHLA negocia l'entrada al capital de José Elías (accionista d'Audax i Ezentis) i del fons Atitlán, controlat per Roberto Centeno, segons informa aquest divendres El Confidencial.

  • 0,387€
  • -2,57%

L'objectiu d'OHLA, els accionistes màxims dels quals són els germans mexicans Amodio, seria generar uns 200 milions d'euros, incloent-hi una ampliació de capital d'uns 100 milions d'euros.

"Recordem que OHLA haurà de fer front al venciment de bons corporatius per 415 milions d'euros (el 80% del deute) entre el 2025 i el 2026", expliquen els experts de Banc Sabadell.

"Notícia de poc impacte fins que no es confirmin les dues operacions i que se'n coneguin tots els detalls, especialment el preu/valoració", afegeixen aquests analistes.

CORRECCIÓ DESPRÉS DE REBOTAR UN 50%

Per anàlisi tècnica, el valor "està caient amb força aquest divendres després d'acostar-se a la resistència dels 0,49 euros" i després de revaloritzar-se un 50% l'últim mes, explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

"El primer nivell de suport el podríem situar al voltant dels 0,40 euros, nivells on conflueix la mitjana de 200 sessions", afegeix aquest expert.

Noticias relacionadas

contador