ep archivo   logotipo de coca cola en la fabrica de coca cola europacific partners ccep
EUROPA PRESS - Archivo

Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) ha anunciat aquest dijous el nomenament d'Ed Walker, anteriorment controller del grup, com a director financer (CFO). Això segueix el recent anunci de la renúncia de Nik Jhangiani, el 3 de maig passat, i suposa la finalització d'un procés exhaustiu de recerca, ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Com recordeu, Jhangiani va comunicar a principis de maig la seva intenció d'unir-se a Diageo (companyia britànica dedicada a la fabricació i distribució de begudes alcohòliques) com a director financer a partir del 2025.

  • 69,200€
  • 1,76%

Ed Walker va començar la seva carrera com a oficial a l'Exèrcit Britànic. Després es va formar com a comptable i actualment té més de 30 anys d'experiència en lideratge financer en àrees com ara manufactura, compres, comercial, màrqueting i funcions de grup, ha explicat CCEP. Ed ha estat amb la companyia des de la seva formació i, abans d'això, va ocupar diversos rols al sistema Coca-Cola, incloent-hi CFO de l'embotellador de Coca-Cola al Canadà. "L'experiència d'Ed en l'última dècada s'ha centrat en la planificació, l'anàlisi i el control financer del grup", ha indicat l'empresa al comunicat.

Ed assumirà el rol de CFO a partir de l'1 de juliol, amb Nik Jhangiani recolzant la transició fins a l'agost i els resultats del primer semestre de CCEP.

"Ed té una experiència financera fantàstica i àmplia en tot el sistema Coca-Cola. He treballat amb ell durant molts anys, així que sé que continuarà impulsant el negoci cap endavant. Serà una gran incorporació a l'equip executiu i li desitjo tot el millor al seu nou i merescut rol", ha declarat Damian Gammell, CEO de CCEP.

Per la seva banda, Walker s'ha mostrat "molt emocionat de ser part de la propera fase del nostre viatge a CCEP en allò que és realment una gran companyia. Continua sent un privilegi genuí treballar amb tantes persones talentoses i dedicades a tota l'empresa, i espero col·laborar-hi estretament per aconseguir els nostres objectius compartits”.

Noticias relacionadas

contador