ep activo vendido por arima
ÁRIMA

La socimi Árima es dispara un 34,84% al Mercat Continu després de rebre una OPA amistosa d'una altra socimi, JSS Real Estate, que cotitza al BME Growth. JSS ofereix 8,61 euros per títol, xifra que suposa una prima del 38,87% sobre el preu de tancament d'aquest dimecres d'Árima.

  • 8,320€
  • 0,24%

Amb motiu d'aquesta oferta, Árima ha comunicat aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que suspèn temporalment el programa de recompra d'accions i el contracte de liquiditat vigents.

"La societat ha acordat suspendre temporalment aquest programa de recompra, amb efectes abans de l'obertura de la sessió borsària del dia d'avui, amb motiu de la publicació de l'anunci previ de l'oferta pública voluntària d'adquisició formulada per JSS Real Estate Socimi sobre la totalitat de les accions representatives del capital social d'Árima", indica Árima en un comunicat enviat a la CNMV.

La societat ha informat que, al llarg de la vigència del programa, s'han adquirit un total de 1.141.284 accions pròpies, és a dir, un 57,1% del nombre màxim previst sota aquest.

Árima també ha comunicat la suspensió temporal del contracte de liquiditat amb JB Capital Markets, subscrit amb data de novembre del 2018.

"El Consell d'Administració, en la reunió celebrada amb data de 14 de maig de 2024, ha acordat (...) suspendre temporalment l'operativa del contracte de liquiditat esmentat, amb efectes des del 16 de maig de 2024, amb motiu de la publicació de l'anunci previ de l'oferta pública voluntària d'adquisició formulada per JSS Real Estate Socimi".

L'OPA de JSS és amistosa i està subjecta a la seva acceptació per accions d'Árima representatives del 50% més una acció del capital social. A més, també l'ha de ratificar la Junta de JSS Socimi.

Noticias relacionadas

contador