le logo de foxconn a taipei

Foxconn va registrar al primer trimestre del 2024 un benefici net de 22.009 milions de dòlars taiwanesos, xifra que suposa un 72% més que durant el mateix període de l'any passat, gràcies a l'impuls d'una forta demanda de servidors d'intel·ligència artificial. No obstant això, la dada és menor del previst.

El resultat del fabricant de productes electrònics més gran del món i proveïdor d'Apple no va arribar als 29.310 milions estimats pels analistes. Tot i això, va ser el tercer augment de guanys trimestral consecutiu de l'empresa.

Els ingressos totals van pujar fins als 1,32 bilions de dòlars taiwanesos, registrant una reculada del 9%. L'electrònica de consum va representar el 48% dels ingressos, mentre que els productes de xarxes i núvol hi van contribuir amb el 28%.

"La visibilitat per a aquest any ha millorat en comparació amb el març, principalment gràcies a la forta demanda de servidors d'IA", ha assenyalat el portaveu de la companyia, James Wu. "El pitjor ja ha quedat enrere. El seu futur només millorarà a partir d'aquí", ha afegit.

Pel que fa a les previsions de cara al segon trimestre, Foxconn ha dit que espera que els ingressos creixin significativament respecte a l'any anterior i que els ingressos per electrònica informàtica intel·ligent probablement es mantinguin plans.

Noticias relacionadas

contador